Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Το σύνθημα “Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα” δονούσε την ατμόσφαιρα…»


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαΐου 11, 2011
“Εκατοντάδες κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τη φρικτή δολοφονία του 44χρονου Έλληνα, που έχασε την ζωή του από τρεις πιθανότατα αλλοδαπούς (Μαροκινοί ή Αλγερινοί σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες), οι οποίοι τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα που είχε πάνω του. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο άτυχος άνδρας είχε την κάμερα μαζί του, ώστε να απαθανατίσει την γέννηση της κόρης του. 
Κάτοικοι και εθνικιστές – μέλη της “Χρυσής Αυγής” ένωσαν την φωνή τους κατά της ανεξέλεγκτης βίας κι εγκληματικότητας, ενώ το σύνθημα “Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα” δονούσε την ατμόσφαιρα.
Η αγανάκτηση και η οργή των κατοίκων έχει ξεχειλίσει και η κατάσταση είναι έκρυθμη…
Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε πως η εγκληματικότητα στο κέντρο… μειώνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Ξεχείλισε η οργή για την ζούγκλα της Αθήνας (pics)

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/05/11/%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%BF%CE%B9-%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/#more-60876

Δεν υπάρχουν σχόλια: