Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ '40 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΚΑΦΡΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ
http://www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_13.html


Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος τα παράνομα βρωμοκάναλα της Νέας Τάξης που επικέντρωσαν με ιδιαίτερη εμμονή στο κυνήγι κάποιων λαθρομεταναστών στην Αθήνα ΕΝΩ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ την δυναμική αντίδραση ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που πλαισίωσαν το κάλεσμα των κατοίκων και ανταποκρίθηκαν στην κινητοποίηση δημιουργώντας μιά νέα ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποιώντας μιά μεγάλη πορεία από το σημείο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του άτυχου Έλληνα μέχρι την Ομόνοια και το Δημαρχείο της Αθήνας.

Ταυτόχρονα βρισκόντουσαν εκτός λειτουργίας ενημερωτικά μπλόγκ και σελίδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία με πατριωτικά αντανακλαστικά κι έτσι τα έμμισθα υπαλληλάκια των εργολάβων του συστήματος έπαιζαν μόνα τους "μπάλα" με την κοινή γνώμη που όμως δεν συμμερίζεται πιά τις απόψεις τους. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ και το καθεστώς έχει μόνο μιά επιλογή αν δεν θέλει να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ κάτω από τραγικές συνθήκες. ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για να μην καούν και χλωρά μαζί με τα ξερά...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: