Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Επέτειος της Απελευθέρωσης και Ενσωμάτωσης της Πόλης του Διδυμοτείχου στον Εθνικό Κορμό, Παρουσία της Α. Ε. του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια


http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=69990&cat_id=14 Επέτειος της Απελευθέρωσης και Ενσωμάτωσης της Πόλης του Διδυμοτείχου στον Εθνικό Κορμό, Παρουσία της Α. Ε. του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια
Την Κυριακή 15 Μαΐου εορτάσθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην πόλη του Διδυμότειχου τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 2011 για την επέτειο της απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της πόλεως του Διδυμοτείχου στον εθνικό κορμό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Φραγκούλη Φράγκο και εκπρόσωπους της Πολιτικής Ηγεσίας.

Πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου, κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της πόλης και στη συνέχεια η Α.Ε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε σε επίτιμο Δημότη, από τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: