Τρίτη 24 Μαΐου 2011

“Κανένας δημοσιογράφος δεν αποκάλεσε μαχαιροβγάλτες τους αλλοδαπούς. Όμως, τους Χρυσαυγίτες τους αποκαλούν συστηματικά…”


ttp://xryshaygh.wordpress.com/2011/05/23/κανένας-δημοσιογράφος-δεν-αποκάλεσε/#more-

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαΐου 23, 2011
Είναι σε όλους γνωστό πως τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, ή πιο σωστά “Ενημερώσεως” αποτελούν το τέταρτο κέντρο εξουσίας στις κοινωνίες που αποκαλούνται “πολιτισμένες”. Αυτό που επίσης όλοι αντιλαμβάνονται είναι πως οι εφημερίδες και η τηλεόραση περισσότερο αποτελούν πεδίο συνδιαλλαγών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. Κάτοχοι των ιδιωτικών σταθμών της Ελλάδας είναι αυτό που λέμε “μεγάλοι” επιχειρηματίες: Μπόμπολας, Κυριακού κλπ. Ληστείες και χτυπήματα εις βάρος Ελλήνων από τους αλλοδαπούς που παρασιτούν στο κέντρο της Αθήνας γίνονται καθημερινά. Αρκετές από αυτές τις επιθέσεις έχουν οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς και σε θάνατο των θυμάτων, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Μανώλη. Έτσι ακριβώς, είχε συμβεί και ένα πρωινό, όταν ένας γέροντας που πάλευε ακόμα για το μεροκάματο “κατσαβιδιάστηκε” και ληστεύτηκε από μια συμμορία Αφρικανών μέσα στο λεωφορείο. Ξεψύχησε αβοήθητος σε κάποιο βρωμερό πεζοδρόμιο στην Αθήνα.
Η περίπτωση όμως του Μανώλη, αγγίζει την τραγικότητα των αρχαίων δραμάτων…Να δολοφονείσαι και να ληστεύεσαι από κοινούς εγκληματίες λίγο πριν γεννηθεί το παιδί σου… Και εδώ έγκειται όλη η υποκρισία των παραγόντων της νεοελληνικής τηλεόρασης, υπευθύνων εκτός των άλλων για την κατάντια της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Κανείς ΑΛΗΤΗΣ δημοσιογράφος δεν αποκάλεσε μαχαιροβγάλτες τους αλλοδαπούς.
Όμως, τους Χρυσαυγίτες τους αποκαλούν συστηματικά μαχαιροβγάλτες και συμμορίτες.
Κανείς ΑΛΗΤΗΣ δημοσιογράφος δεν ζήτησε να επέμβουν οι δυνάμεις του κράτους, όπως ζητούν να κηρυχτεί παράνομος ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Κανείς ΑΛΗΤΗΣ πολιτικός δεν ενέργησε για να αποδοθεί δικαιοσύνη, έστω και συμβολικά στο πρόσωπο του Μανώλη για τα χιλιάδες θύματα των αλλοδαπών εισβολέων… Αντιθέτως, επικροτούν όταν αλωνίζουν και ρημάζουν τους Έλληνες και στέλνουν τους πραιτοριανούς τους για να καταστείλουν το Λαό αυτής της χώρας που πλησιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο στο Χάος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: