Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ «ΤΣΑΜΗΔΩΝ»!










  Τα πλούσια ελλαδικά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο, κρύβονται πίσω από τις αδίστακτες, δημόσιες και ολοένα πιο εντατικές διεκδικήσεις των Τουρκαλβανών«Τσάμηδων», που έπαιξαν ρόλου δημίου εις βάρος του Ελληνισμού στα χρόνια της Κατοχής και έχουν σχηματίσει πλέον το πολιτικό κόμμα PDIU στην Αλβανία, προωθώντας διεθνώς την προπαγάνδα τους! 



http://www.noiazomai.net/

 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151458663849508&set=a.10150581336614508.394978.260834864507&type=1&theater

Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ", ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ PDIU ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΙΛΙΑΤΕΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΣΥΒΟΤΑ, ΠΑΡΓΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, ΑΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ! Τα πλούσια πετρέλαιο και φυσικό αέριο ελληνικά κοιτάσματα της Ηπείρου και του Β. Ιονίου είναι η αληθινή και πραγματική αιτία της κορύφωσης των διεκδικήσεων κατά της Ελλάδας, όπως δείχνουν και οι πλέον αξιόπιστοι χάρτες που δημοσιεύουμε!

Στην Ελλάδα εν τω μεταξύ, έχουν "επαναπαυθεί" πολλοί στις ανοησίες της θαυμάστριας Μουσολίνι και Χίτλερ ΧΑυγής και εγκαταλείπεται ο αγνός Εθνικός Αγώνας της Βορείου Ηπείρου, τον οποίο και έχουμε εντολή να συνεχίσουμε από τους προγόνους μας και τα κόκαλα των χιλιάδων Ελλαδιτών Στρατιωτών που έπεσαν για την Ελευθερία στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-41 και το πελώριο ΟΧΙ!

Φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας πριν να είναι αργά, όχι μόνο για την Βόρειο Ήπειρο, μα και για την ίδια την ελεύθερη Ελλάδα: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ "ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ", τόσο στην Ελλαδική Βουλή, όσο και κυρίως στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! Να απαιτηθούν τα κεκτημένα και το άνοιγμα του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος που επισήμως εκκρεμεί στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών των 4 Νικητριών Δυνάμεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Ρωσίας, Αγγλίας και Γαλλίας, όπου εκκρεμούσε και η Επανένωση των δύο Γερμανιών και επετεύχθη! Και ενώ οι ηττημένοι Γερμανοί επέτυχαν τον εθνικό τους στόχο, οι Νικητές και Θριαμβευτές Έλληνες ακόμη κάθονται, με κίνδυνο να χάσουν και την Ελλάδα ως την Πρέβεζα στο τέλος! Γιατί αυτό επιθυμούν και Σκόπια και Τουρκία και μεγάλα ονόματα στις ΗΠΑ, ιδίως στην πλευρά των Ρεπουμπλικανών, γιατί πίσω κρύβονται τεράστια γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, που έχουν να κάνουν με τα άφθονα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Ιονίου Πελάγους και του ίδιου του Ηπειρωτικού εδάφους, που κολυμπάει στον μαύρο χρυσό!                                                                                                    ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: