Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Βόρειος Ήπειρος – Ελλάς: Συνεχίζονται οι προκλήσεις κατά των Ελλήνων στην Χιμάρα


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 18, 2010
Αριστοτέλης Γκούμας: Τον δολοφόνησαν γιατί ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στη Χιμάρα το 1974. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο στην Παλιά Χιμάρα και γυμνάσιο πήγε στα Σπήλια. Οι αλλαγές του 1991 τον οδήγησαν, μαζί με χιλιάδες συμπατριώτες του, πρόσφυγα στο ελλαδικό κράτος.
Προφυλακίστηκε σήμερα ο δολοφόνος του Αριστοτέλη Γκούμα, Ίλιρ Μούκα, που κτύπησε θανάσιμα τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης τον Έλληνα Αδελφό μας επειδή μιλούσε Ελληνικά. Ο Μούκα παραδόθηκε μόνος του τη Δευτέρα στις αστυνομικές Αρχές της Αυλώνας. Σήμερα, ο δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του περί δυστυχήματος, ενώ στη δικογραφία γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια.
Οι υπόλοιποι άμεσοι συνεργοί στην στυγερή δολοφονία προφυλακίστηκαν μόνο για είκοσι ημέρες και η υπόθεσή τους θα «επανεξετασθεί»…
Παρά τις διαστάσεις όμως που έλαβε το θέμα της δολοφονίας του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ παραμένουν αλβανοί παρακρατικοί στην περιοχή της Χιμάρας και συνεχίζουν να απειλούν τους Χιμαραίους που ακούν να μιλούν την εθνική τους γλώσσα, ενώ δεν λείπουν και κάποιοι παράγοντες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκοιμίσουν τον λαό, διαδίδοντας ψέμματα ότι δήθεν ο Μπερίσα υποσχέθηκε ότι θα αναγνωρίσει… σαν Έλληνες τους Χιμαραίους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΡΙΣΑ. AΡNEITAI ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: