Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τουρκική πρόκληση μέσα στην Θεσσαλονίκη! Την έθαψαν οι πουλημένοι των ΜΜΕ

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 20, 2010
Είχαν πανό που ήθελε και πάλι την Θεσσαλονίκη τουρκική, ενώ σήκωσαν και σημαία της «ανεξάρτητης» Θράκης και του ψευδοκράτους στην Κύπρο! Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τους απήντησαν με τον σύνθημα «Κωνσταντινούπολη και Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι», ενώ οι ενταύθα προοδευτικοί θεωρούν «πρόκληση» το ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν Ελληνικές Σημαίες…
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ. Άναψαν πυρσούς, ενώ πριν τον αγώνα η αστυνομία εντόπισε και απαγόρευσε να περάσει μέσα στο γήπεδο ένα μεγάλο πανό που έγραφε: “πάλι πίσω σε εμάς μετά το 1913″ εννοώντας ότι θέλουν να ξανακάνουν … τουρκική την Θεσσαλονίκη! Είχαν μέχρι και σημαία της “ανεξάρτητης Θράκης” (πράσινη με τρεις ημισελήνους), την οποία σήκωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα., καθώς και σημαία του ψευδοκράτους στην Κύπρο.
Για όλα αυτά τα τόσο σημαντικά που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητος δεν έγινε φυσικά καμιά ιδιαίτερη αναφορά από τους πουλημένους λακέδες των ΜΜΕ, αφού αφεντικά των περισσότερων είναι οι εργολάβοι της ελληνοτουρκικής «φιλίας».
Οι Έλληνες φίλαθλοι όμως απήντησαν όπως έπρεπε στις τουρκικές προκλήσεις. Ολόκληρο το γήπεδο σιώταν από το σύνθημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ενώ μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα συνθήματα: «ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ, ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ τουρκία ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ και το ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ.»

Παρουσιάζοντας το θέμε η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», αφού αναφέρεται στις τουρκικές προκλήσεις, λέει ότι κι από την πλευρά των Ελλήνων υπήρχαν… προκλήσεις! Ποιες ήταν αυτές; Διαβάστε:
«Να σημειωθεί ότι απ’ την πλευρά των γηπεδούχων “σηκώθηκαν” ελληνικές σημαίες και κάποιες με το αστέρι της Βεργίνας, ενώ απ’ το πρωί στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Τριανδρίας, κάποιοι είχαν τοποθετήσει σε ευκρινές σημείο, από εκεί που θα περνούσαν τα λεωφορεία των Τούρκων μια μεγάλη ελληνική σημαία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: