Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


http://www.stoxos.gr/2010/08/blog-post_18.html

ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ...

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου δηλώνει την αντίθεσή του στην επίσκεψη του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου στηνΑθήνα, καθώς επίσης και στην σύναψη οποιασδήποτε συνεργασίας της χώρας μαςμε το δολοφονικό κράτος των Σιωνιστών.
Το Ισραήλ όπως είναι γνωστό σε όλους μας πως τα τελευταία χρόνια έχει αιματοκυλήσει ουκ ολίγες φορές την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, με σφαγές και γενοκτονίες αμάχων χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν καθώς απολαμβάνει την πλήρη ασυδοσία που του παρέχουν τα πιόνια του ΟΗΕκαι ΗΠΑ. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό επιτίθεται και εξοντώνει τους γηγενείς πληθυσμούς καθιστώντας τον εαυτό του ως τον δικτάτορα της περιοχής χρησιμοπιώντας μάλιστα ακόμα και ''παράνομα όπλα'' όπως τις βόμβες λευκού φωσφόρου. Μη υπολογίζοντας το κόστος σε ανθρώπινες ζωές αδιακρίτως σφαγιάζονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και γυναικόπαιδα καιγέροντες απο τη μανία των Σιωνιστών για πλήρη επιβολή στη Μέση Ανατολή καιόχι μόνο.
Σε έναν κόσμο που ελέγχεται πλήρως απο τα lobby τους δεν περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εμείς απλώς έχοντας επίγνωση τηςκαταστάσεως αντιστεκόμαστε με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτουμε ενάντια στηνλαίλαπα που μας έχουν επιβάλει να ζούμε όλοι αυτοί που δρούν υπόγεια σεστοές και λέσχες εναντίον των Εθνών. Γνωρίζουμε πολύ καλά τό πόσο κακό έχουν κάνει στους Έλληνες και επίσης ξέρουμε ότι κάθε κίνησή τους είναι κίβδηλη. Ήρθε ο πρωθυπουργός τους στην χώρα μας για να συζητήσει επικείμενη συνεργασία μαζί μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι οτι ο υποτακτικός τους Jeffrey Mineiko για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του θα λάβει για άλλη μια φορά αποφάσεις εις βάρος του Έθνους μας και του λαού μας. Για αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες που έχουν αγανακτήσει με όλο αυτό, τόσο όσο εμείς να πλαισιώσουν τις τάξεις των αγνών Εθνικιστικών φορέων που έχουν απομείνει και δεν είναι άλλοι από τη Χρυσή Αυγή, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο, την εφημερίδα Στόχος και τους ανένταχτους πατριώτες και όχι προβοκατόρικα ψευδοπατριωτικά στοιχεία όπως το ΛΑ.Ο.Σ που ευθαρσώς καλοδέχθηκε τηνεπίσκεψη ενός ακόμα εχθρού της πατρίδας μας.
Κλείνοντας αυτό το σύντομο άρθο, ένα έχουμε να πούμε: Νετανιάχου, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και συ και όλη η συμμορία της Μοσάντ που έφερες μαζίσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: