Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ημέρα Μνήμης του κόκκινου τρόμου


E-mail Εκτύπωση PDF
Δε230810-redterrorν ξεχνάμε τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα της απάνθρωπης ιδεολογίας του κομμουνισμού. Η 23η Αυγούστου είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του κομμουνισμού, μετά το σχετικό ψήφισμα που υιοθέτησε στις 2 Απριλίου 2009 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σε μια εποχή που στη χώρα μας η άκρα αριστερά ακόμα σκοτώνει, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το γκρέμισμα του Τείχους του αίσχους από το γερμανικό λαό και την κατάρρευση των εγκληματικών καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη, η επέτειος παραμένει επίκαιρη. Κι ας περνά στη χώρα μας απαρατήρητη, ελέω των αριστεριστών «δημοσιογράφων» που έχουν «καταλάβει» στην κυριολεξία τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τρομοκρατώντας και διώκοντας όσους εκφέρουν αντίθετη άποψη.
Σήμερα, ας θυμηθούμε τα τρένα που διέσχιζαν τη Σιβηρία μεταφέροντας στους τόπους του μαρτυρίου τους τα εκατομμύρια θύματα, μεταξύ τους χιλιάδες Έλληνες, του λενινιστικού- σταλινικού παραλογισμού. Ας θυμηθούμε τους εκτελεσθέντες στους τόπους μαρτυρίου της ελληνικής ενδοχώρας, στη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου, τις δολοφονίες 60.000 ανθρώπων, τα παιδομαζώματα, τους βιασμούς, τις κακοποιήσεις, τις «εκποιήσεις», την ερήμωση της ελληνικής υπαίθρου... Ας θυμηθούμε τους πεσόντες υπέρ πίστεως και πατρίδος, στου Μακρυγιάννη, στο Γράμμο και στο Βίτσι. Ας θυμηθούμε όσους Έλληνες μαρτύρησαν στα δεκάδες κολαστήρια-στρατόπεδα συγκέντρωσης που έστησε η «αντιστασιακή» αριστερά.
Πάνω από 100.000.000 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο τα θύματα του κομμουνισμού. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης, στην πρώην ΕΣΣΔ, στο Σιδηρούν Παραπέτασμα, στην Κίνα, στο Βιετνάμ, στην Καμπότζη, στην Ανατολική και Δυτική Αφρική, στην απομονωμένη Βόρεια Κορέα, οι ιστορίες φρίκης πάμπολλες. Αίμα, αίμα, αίμα... Ας υψώσουμε λοιπόν το ανάστημά μας, ας καταστήσουμε όλους κοινωνούς της εγκληματικής ιστορίας του κομμουνισμού, σπάζοντας τα φράγματα που έχουν υψώσει οι σταλινιστές των μέσων μαζικής επικοινωνίας και οι στρατευμένοι κομμουνιστές ιστοριογράφοι. Ας τελειώνουμε με το παραμύθια περί «αρχηγών των ατάκτων» (ας ενημερώσουμε για την ομιλία στη Δεσφίνα...), ας αποκαλύψουμε ποιοι πραγματικά ήταν όλοι αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να εγκληματήσουν στη χώρα μας εις βάρος του έθνους και αποπειράθηκαν να ακρωτηριάσουν τη χώρα.
Την ώρα που γύρω μας στρογγυλοκάθονται παρασιτικά αιμοσταγείς ηλικιωμένοι εγκληματίες, δολοφόνοι παιδιών και βιαστές, οι οποίοι παίρνουν σύνταξη «αντιστασιακού», ας μιλήσουμε στα νέα παιδιά, ας τους προειδοποιήσουμε για τη σάπια πραμάτεια που κάποιοι πουλούν σε μεγάλες ποσότητες στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, αλλά και δια μέσου του Τύπου. Για να έχουν γνώση οι φύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: