Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!


http://www.stoxos.gr/2010/08/blog-post_4411.html

ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΕΡΙ... ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ;

Ο δεύτερος στην ιεραρχία της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο, ο Σαουδάραβας Σαϊντ αλ-Σίχρι κάλεσε τους οπαδούς του να δολοφονήσουν Χριστιανούς που ζουν στη χώρα του, με μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ισλαμιστικές ιστοσελίδες. Ο ίδιος κάλεσε επίσης τους πιστούς του να επιτεθούν στο Ισραήλ και να ανατρέψουν την σαουδαραβική μοναρχία. "Αυτοί ανάμεσά μας που εργάζονται για να προστατεύουν τους πρίγκιπες και τους τύραννους υπουργούς καθώς και όλοι οι Χριστιανοί θα πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού γιατί θα πεθάνουν" αναφέρει ο αλ-Σίζρι. Ο Σαϊντ αλ-Σίχρι, που υπήρξε κρατούμενος στις φυλακές του Γκουαντάναμο, αναφέρει ακόμα ότι η οργάνωσή του έλαβε αιτήματα μελών του σαουδαραβικού στρατού που ζητούν να βοηθήσουν για την εξαφάνιση των Χριστιανών που ζουν στη Σαουδική Αραβία.
Καλεί τους οπαδούς του να είναι προσεκτικοί και να μην δολοφονήσουν από λάθος μαζί με τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους ενώ αναφερόμενος στο Ισραήλ τους προτρέπει να ξεκινήσουν τις επιθέσεις τους εναντίον του από την πόλη Χάελ που βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα από τα ισραηλινά εδάφη, τόσο κοντά που "είναι ορατά τα φώτα των ισραηλινών πόλεων από την Χαέλ".
Τέλος καλεί για τη δημιουργία ομάδων της οργάνωσής του μέσα στον σαουδαραβικό στρατό "ώστε να καταστεί ευκολότερη η ανατροπή της μοναρχίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: