Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ… ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/08/15/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%E2%80%A6-%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85/#more-35072

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 15, 2010
“Πάει, μας τελείωσε σύντομα και το παραμύθι των φτηνών υπουργικών αυτοκινήτων… Αφορμή για την… επέλαση των λιμουζινών ήταν η συνεχής δράση των κόκκινων τρομοκρατών, με αποκορύφωση την δολοφονία του δημοσιογράφου Σ. Γκιόλια.”
Πάει, μας τελείωσε σύντομα και το παραμύθι των φτηνών υπουργικών αυτοκινήτων, που καθιέρωσε η κυβέρνηση για να δώσει τάχα το καλό παράδειγμα της λιτότητας στον ελληνικό λαό. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα, παραλαμβάνονται τις επόμενες ημέρες 6 θωρακισμένες λιμουζίνες, μία εκ των οποίων θα παραλάβει ο πρωθυπουργός, ενώ οι υπόλοιπες θα δοθούν στους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Οι 6 λιμουζίνες θα στοιχίσουν στον –σκάσε κορόϊδο και πλήρωνε- ελληνικό λαό μόλις 1,2 εκατομμυριάκια ευρώ, κάπου 200 χιλιάρικα εκάστη, δηλαδή… ψιλοπράγματα. Τώρα έτοιμοι είμαστε να ρωτήσουμε τι καλό θα μπορούσε να γίνει αν αυτά τα λεφτά πήγαιναν κάπου αλλού, π.χ. σε κάποιους πενόμενους χαμηλοσυνταξιούχους κ.α., αλλά δεν το ρωτάμε προ του κινδύνου να χαρακτηριστούμε… λαϊκιστές.
Αφορμή και δικαιολογία για την… επέλαση των λιμουζινών ήταν η συνεχής δράση των κόκκινων τρομοκρατών της Σέκτας, με αποκορύφωση την δολοφονία του δημοσιογράφου Σ. Γκιόλια. Η αιτία βέβαια είναι άλλη: ότι δεν μπορούν οι «κορυφαίοι» να βολεύονται με… μπρίκια, ενώ έχουν μάθει όλη τους τη ζωή σε… άλλες χλιδάτες καταστάσεις. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουμε για τρεις λόγους: 1ον) Λόγω… πείρας για το ποιόν των πολιτικάντηδων. 2ον) Η βόμβα στο γραφείο του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, η δολοφονία Γκιόλια καθώς και οι απειλές για δολοφονίες πολιτικών έγιναν τον προηγούμενο μήνα, οι λιμουζίνες όμως είχαν παραγγελθεί από τον… Μάιο. 3ον) Ο πρωθυπουργός Jeffry και οι κορυφαίοι υπουργοί δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται τους αριστερούς τρομοκράτες, για τους λόγους που είναι σε όλους γνωστοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: