Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ: Ανθελληνική κόλαση το γήπεδο της τουρκικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 27, 2010
ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΙΣΟΣ:
Λιθοβόλησαν πούλμαν και κτύπησαν Έλληνες οι Τούρκοι. Έτσι εννοεί την Ελληνοτουρκική «φιλία» ο Αττίλας. Θα ξυπνήσουν κάποιοι επιτέλους; Το βράδυ της Τετάρτης, εκατοντάδες φανατικοί χούλιγκαν της Φενέρμπαχτσε συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, που έμεναν οι φίλοι ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της αποστολής μια ημέρα πριν τον αγώνα. Οι Τούρκοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα κατά της Ελλάδας, με την αστυνομία να παρακολουθεί. Σύλληψη καμμία!
Επεισόδια με την τουρκική αστυνομία να αδιαφορεί πλήρως, σημειώθηκαν πριν λίγες ώρες έξω από το «Σουκρού Σαράτσογλου», πριν την έναρξη του αγώνα Φενέρμπχτσε-ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα οι αρχές της Τουρκίας, έστειλαν τα πούλμαν με τους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης σ’ ένα σημείο που βρίσκονταν οι φανατικοί οπαδοί της Φενέρμπαχτσε. Μόλις αυτοί αντιλήφθηκαν τα πούλμαν με τους φίλους του ΠΑΟΚ άρχισε μια καταιγίδα από πέτρες και μάρμαρα. Οι οπαδοί της Φενέρ πετροβόλησαν ακόμη και το λεωφορείο, που μετέφερε τους Έλληνες VIP(…), όταν έφτασαν έξω από τη Θύρα των επισήμων του γηπέδου.
Στο 36′: Επεισόδια στις εξέδρες. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε απόσταση αναπνοής με τους Τούρκους που τους πετάνε καπνογόνα και πυρσούς με άμεσο κίνδυνο να πιάσει φωτιά και να κινδυνεύσουν ζωές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: