Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/08/11/%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3/#more-34836

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Αυγούστου 11, 2010
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ, Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ “ΦΙΛΙΑ”, Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΝ ΒΙΖΕΝΤΑΛ! Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι όλα αυτά τα περίεργα και φαινομενικώς ανεξήγητα φαινόμενα των ημερών μας, είναι τυχαία. Εμείς δεν ανήκουμε σ’ αυτή την κατηγορία. Εμείς πιστεύουμε ότι όλα είναι προγραμματισμένα με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού, και προετοιμάζονται πολλά χρόνια πριν.Ανατρέχοντας στα αρχεία των εφημερίδων, ανακαλύψαμε μια συνέντευξη της Μαριέτας Γιαννάκου-Κουτσίκου, το 1993, στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Δέσποινας Δασενάκη «Με ποιόν θα κάνατε την πιο ενδιαφέρουσα πολιτική σας συζήτηση» η κα. Γιαννάκου απάντησε «Την έχω ήδη κάνει πριν από χρόνια. Ήταν μια συζήτηση βαθιά πολιτική για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία με τον Σιμόν Βίζενταλ».
(Ο Σιμόν Βίζενταλ είναι ο ιδρυτής του ομώνυμου σιωνιστικού ιδρύματος, και είναι γνωστός ως ο «κυνηγός των ναζί»).
Να θυμίσουμε, ότι την ίδια εποχή, ο σύζυγος της κυρίας Μαριέτας, ο επιχειρηματίας Κουτσίκος, ήταν πρόεδρος της επιτροπής ελληνο-τουρκικής φιλίας και συνεργασίας επιχειρηματιών.
Και μετά από λίγα χρόνια, επί υπουργίας της εκλεκτής συνομιλήτριας του Σιμόν Βίζενταλ, ήρθε το γνωστό ανιστόρητο βιβλίο «Ιστορίας» της Ρεπούση. Όχι από το πουθενά ασφαλώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: