Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος βιασμός στη Ν. Κέρκυρα! – Θύμα 18χρονη Ελληνίδα, θύτης 37χρονος Αλβανός


E-mail Εκτύπωση PDF
Ακόμα ένας βιασμός διαπράχθηκε στη Νότια Κέρκυρα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 18χρονη, ενώ θύτης σύμφωνα με την ίδια ένας 37χρονος Αλβανός τον οποίο και αναγνώρισε.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Νότιας Κέρκυρας βιάστηκε από άγνωστο δράστη.
Ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, άγνωστος την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, προφασιζόμενος ότι θα την μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας.
Αντί να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Κέρκυρα, οδήγησε το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία. Εκεί μέσα στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας βία και απειλή βίας, την ανάγκασε να έρθει μαζί του σε συνουσία.
Την έρευνα - προανάκριση για την ανακάλυψη του δράστη ανέλαβε η η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Μέσα από τις προανακριτικές ενέργειες, την 16.00 της 10.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προσήχθη 37χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης του βιασμού.
Η παθούσα αναγνώρισε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου έγινε ο βιασμός.
Ο δράστης δεν συνελήφθηκε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου.
Η δικογραφία υποβλήθηκε άμεσα στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: