Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Στις 2 Σεπτεμβρίου το χυδαίο blog trompa-ktiko, που εμφανίστηκε ως ένα δήθεν αντίγραφο του «Τρωκτικού», επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα, σε ένα πατριωτικό, μαχητικό ιστολόγιο αιχμής, στον φίλο και συναγωνιστή Θάνο http://koukfamily.blogspot.com/, δίνοντας με ανάρτησή του http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4563.html, το έναυσμα στους “κουκουλοφόρους”, όπως αποδεικνύεται, του διαδικτύου, να επιτεθούν σπιλώνοντας με ύβρεις το ιστολόγιό του. Το πατριωτικό ιστολόγιο κατακλύστηκε από υβριστικά σχόλια, και η αντίδραση του διαχειριστή ήταν άμεση, αποκαθιστώντας την τάξη.

Ποιοί όμως είναι οι άνανδροι που κρύβονται πίσω από το trompaktiko και για ποιόν λόγο επιτέθηκαν;

Σε αναρτήσεις τους διαφημίζουν φεστιβάλ αντιεξουσίας με τους τρείς δολοφονημένους Έλληνες από τις μολότοφ τους http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_8749.html  Αναγνωρίζουν τους «ψευτομακεδόνες» http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2195.html και έχουν σχόλια αντιεξουσιαστών που διατηρούν και άλλα αναρχικά blogs http://indymediatrolls.blogspot.com/  Είναι λοιπόν προφανές ότι πρόκειται για παραφυάδες του εγχώριου Ιndymedia, και όργανα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και η επίθεση αυτή δεν έγινε τυχαία, για να “διασκεδάσουν” υβρίζοντας, μερικά “ατίθασα νιάτα”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τους επίθεση σε πατριωτικό ιστολόγιο. Το ιστολόγιο http://www.ksipnistere.blogspot.com/ έχει δεχθεί πολλάκις επιθέσεις και καυχώνται για αυτό με τις αναρτήσεις τους http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/08/spamm-party-ksipnistere.html   Είναι μάλιστα μόνιμα στο στόχαστρό τους, καθώς το τηλέφωνο επικοινωνίας του εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του blog τους.

Ξέραμε έως τώρα, ότι στο παρακρατικό Indymedia αναρτώνται σχέδια επιθέσεων, και διθύραμβοι για δολοφόνους αστυνομικών.
Μετά και την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι τα τσιράκια της παγκόσμιας νέας τάξης, απλώνουν τα πλοκάμια τους και στο διαδίκτυο, τρομοκρατώντας και δολοφονώντας, όποιον αντιτίθεται στα σχέδια και στα συμφέροντά τους. Ταυτόχρονα, το πολιτικό σύστημα ετοιμάζει μέτρα ελέγχου της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας, και πληθαίνουν οι εκούσιες και ακούσιες αναστολές λειτουργίας ιστολογίων.

Αγαπητοί φίλοι ιστολόγοι, ο Θάνος, το ksipnistere, εσείς και εμείς, είμαστε μέλη της μεγάλης οικογενείας των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ, που με εκατοντάδες ιστολόγια κυριαρχούμε ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ στο διαδίκτυο!

Καιρός λοιπόν να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:

Ως μέλη της μεγάλης Πατριωτικής ομάδας των απανταχού Ελλήνων Ιστολόγων, και ως Ελεύθεροι Έλληνες Πολίτες που παλεύουμε για τα ιδανικά μας, ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να στοχοποιούνται, να εκφοβίζονται και να φιμώνονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. Θα σταθούμε ενωμένοι, και θα πολεμήσουμε μαζί, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε.

Και να ξέρετε, οι του Indymedia και λοιποί παρατρεχάμενοι, ότι «κτυπώντας» όλους εμάς, που καταθέτουμε καθημερινά την Ψυχή μας ΧΩΡΙΣ προσωπικό όφελος, σε έναν «στεφανίτη αγώνα», με μοναδική ανταμοιβή να δούμε μια μέρα την ΠΑΤΡΙΔΑ Λεύτερη και Περήφανη, όπως ήταν κάποτε, δεν καταφέρνετε τίποτε άλλο από το να μας κάνετε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ.
Γιατί οι δικοί μας νεκροί μένουν στην ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ, και λέγονται «ΗΡΩΕΣ», ενώ εσείς παντοτινά δουλοπρεπείς θα λέγεστε «ΕΦΙΑΛΤΕΣ».
Γιατί χωρίς εμάς εσείς χάνετε την υπόστασή σας,   ενώ χωρίς εσάς εμείς συνεχίζουμε όχι μόνο να υπάρχουμε, αλλά και να ευδοκιμούμε!

Η Ελληνική Ψυχή ποτέ δεν λύγισε, ούτε απέναντι σε άνανδρους ούτε και σε ανδρειωμένους. Δεν θα λυγίσει  ούτε και τώρα.
Και η μέρα αυτή, που θα δούμε την ΠΑΤΡΙΔΑ όπως ονειρευόμαστε, δεν θα αργήσει να έλθει!
Παραμένουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ, μια ΓΡΟΘΙΑ, και παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της Πατρίδος!

«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ», «ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ» Πατριώτες
Ακομμάτιστοι Έλληνες Ιστολόγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: