Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα παραμύθια περί… “ακροδεξιάς” τρομοκρατίας!


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/09/20/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF/#more-37847ΠΑΛΙ  ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ? ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ? ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ....

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 20, 2010
Την θυμάστε την Μαίρη Μπόση; Είναι καθηγήτρια Διεθνούς Ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Πειραιώς και πρώην «ειδική» συνεργάτης του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, για θέματα τρομοκρατίας. Ήταν αυτή που προ της συλλήψεως των τρομοκρατών της 17Ν. (όσων τουλάχιστον συνελήφθησαν), πάντα με ύφος «εγώ τα ξέρω όλα», έδινε συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά και υποστήριζε ότι η 17Ν. είναι… ακροδεξιά οργάνωση κι ότι κακώς η αστυνομία τους αναζητά στον αριστερό χώρο. Μετά τη σύλληψη των ομοϊδεατών της (αριστερών) τρομοκρατών, η «ειδικός» το βούλωσε (κοινώς «τουμπεκιάστηκε») κι εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Τώρα όμως επανεμφανίστηκε και με συνέντευξή της στο περιοδικό «Νέμεσις» (της Κανέλλας του ΚΚΕ), πληροφορεί το κοινό της ότι οι αναμφισβήτητα αριστεριστές τρομοκράτες που δρουν στην Ελλάδα δεν είναι «σύντροφοι», αλλά… μασκαρεμένοι ακροδεξιοι και προειδοποιεί από το εξώφυλλο για «ακροδεξιά μαζικά χτυπήματα εν όψει». Όλα αυτά βεβαίως θα ήταν αστεία, αλλά εδώ υπάρχουν νεκροί (6 από την αρχή μόνο αυτού του χρόνου). Οπότε δε μπορούμε πλέον να μιλάμε για εμμονές κάποιων, γραφικών έστω αριστερών, αλλά για ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ της πραγματικής ταυτότητας των τρομοκρατών, από τους «άοπλους συντρόφους».
(ΥΓ): Κάποιοι αφελείς, βασιζόμενοι σε κατά καιρούς ανακοινώσεις του ΚΚΕ μετά από τρομοκρατικά χτυπήματα, θεωρούν ότι το κόμμα αυτό είναι ασυμφιλίωτος εχθρός της τρομοκρατίας. Αφενός μεν δεν έχουν διαβάσει καθόλου Λένιν και αφετέρου δεν γνωρίζουν (γιατί το κρύβουν τα ΜΜΕ) ότι οι αρκετοί από τους συλληφθέντες για υποθέσεις τρομοκρατίας έχουν διατελέσει –στο παρελθόν έστω- μέλη μαχητικών πυρήνων της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: