Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Σε πλήρη αναδίπλωση των τακτικών της επιλογών, πέρασε η κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΜΜΕ

Σε πλήρη αναδίπλωση των τακτικών της επιλογών, πέρασε η κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΜΜΕ μετά την έναρξη από το Πατριωτικό Μέτωπο στη Θεσσαλονίκη, της υλοποίησης της πρώτης φάσης, του ανένδοτου αγώνα. Πανικόβλητη η κυβέρνηση παίρνει πίσω το θέμα του πετρελαίου. Καθαρά γκεμπελίστικου τύπου μαύρη προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ. Το ΠΑΜ γιγαντώνεται, πλησιάζουν οι καιροί της ελπίδας, τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση.

Το μήνυμα του Πατριωτικού Μετώπου που επαναλαμβάνεται σχεδόν κουραστικά τους τελευταίους μήνες, «να πάρει δηλαδή ο λαός της υπόθεσή του στα χέρια του και να περάσει στην αντίσταση κατά της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΜΜΕ», έχει περάσει πια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Από άκρου σε άκρη από ολάκερη την Ελλάδα, κατά εκατοντάδες οι πολίτες γίνονται μέλη του ΠΑΜ, θέτοντας τον εαυτό τους στη διάθεση του Κινήματος, μετά την σαφή και κάθετη αντιπαράθεση του Πατριωτικού Μετώπου με τον κύριο εκφραστή της «νέας τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης» κ. Γ. Α. Παπανδρέου. Την ίδια ώρα, και αμέσως μετά την κινητοποίηση με κεντρικό σύνθημα «ΓΑΠ είσαι ανεπιθύμητος» της Θεσσαλονίκης, οι νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο κάνουν την πρώτη τους αναδίπλωση, ανακοινώνοντας την άρση του μέτρου της αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Και αυτό φυσικά, αμέσως μετά την άφιξη κλιμακίου στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου το πρωί της Κυριακής 12/9 στη Φλώρινα, για την οργάνωση συγκεκριμένης και συγκροτημένης αντίδρασης κατά του μέτρου αυτού που καταδίκαζε σε θάνατο τους κατοίκους της ακριτικής αυτής πόλης.http://pametopo.blogspot.com/ http://pametopo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: