Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες δηλώσεις υπέρ του Ισραήλ από τον Φιντέλ Κάστρο. Μίλησε και για το ολοκαύτωμα…


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 10, 2010
“ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”… Για μια ακόμη φορά ο Φιντέλ Κάστρο, που τόσο τον θαυμάζουν εκτός από τους κομμουνιστές και κάποιοι «εναλλακτικοί πατριώτες», έκανε δηλώσεις υπέρ του Ισραήλ. Καμμία έκπληξη. Από την πρώτη στιγμή της υπάρξεώς του ο μπολσεβικισμός είχε ακατάλυτους δεσμούς με τον σιωνισμό.
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό «Ατλάντικ» ο Φιντέλ Κάστρο δήλωσε: «Πιστεύω ότι κανένας δε συκοφαντήθηκε τόσο πολύ, όσο οι Εβραίοι.. Πολύ περισσότερο σε κάθε περίπτωση από τους Μουσουλμάνους». Την δήλωση αυτή μιλώντας στον απεσταλμένο του περιοδικού στην Αβάνα, εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφο Γκόλντμπεργκ. Στην συνέχεια ο «υπερεπαναστάτης, αντι-ιμπεριαλιστής» Φιντέλ είπε:
«Έφθασαν να θεωρούν τους Εβραίους υπεύθυνους για όλα, ενώ κανένας δε μέμφεται τους Μουσουλμάνους. Ας κατανοήσει η κυβέρνηση του Ιράν, ότι οι Εβραίο εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους, καταδιώχθηκαν, κακοποιήθηκαν παντού στον πλανήτη, ως δολοφόνοι του Θεού. Η ύπαρξή τους η ίδια είναι δυσχερέστερη της δικής μας, ενώ τίποτε δεν είναι συγκρίσιμο με το ολοκαύτωμα του Β’ Παγκόσμιου πολέμου», ανέφερε ο κουβανός κομμουνιστής, που έχει καταδικάσει έναν ολόκληρο λαό στην πείνα και την σκλαβιά για μισό αιώνα.
“Για την εβραϊκή καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο:
Βιβλίο: «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου, συγγραφέας: Εντγκάρ Μορέν (εβραϊκά ΝΑΟΥΜ, όπως γράφει ο ίδιος μέσα στο βιβλίο), (μετάφραση: Σάββας Μιχαήλ), Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας, γεννήθηκε το 1921 στο Παρίσι από γονείς οι οποίοι ανήκαν στην εβραϊκή μεσογειακή διασπορά και είχαν ζήσει πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, κομμουνιστής, διαγράφηκε από το Κ.Κ. Γαλλίας το 1951. Σελίδα 128, Κεφαλαίου «Βόρεια και Λατινική Αμερική»: «Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: