Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχίζουν έρευνες για πετρέλαιο - Πράσινο φως με επικαιροποιημένο νόμο για έναρξη ερευνών στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον ελληνικό χώρο!


http://greeknation.blogspot.com/2010/09/blog-post_3593.html#moreΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ//////////////////////////ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 20%..ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Πράσινο φως με επικαιροποιημένο νόμο για έναρξη ερευνών στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον ελληνικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου και του Αιγαίου. Ανοίγει η προσέλκυση επενδυτών και η διαδικασία χορήγησης αδειών έρευνας. Στο 50% η ενεργειακή κάλυψη της Ελλάδας από το πετρέλαιο. Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι νέες νομοθετικές αλλαγές με τις οποίες το Δημόσιο αναμιγνύεται ενεργά τόσο στην έρευνα όσο και στην εκμετάλλευση, των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Δηλαδή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: