Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

H δολοφονία στην τράπεζα Marfin και η “αδυναμία τεκμηρίωσης των κατηγοριών”

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/09/24/h-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-marfin-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC/#more-38266
Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 24, 2010
Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας η Αστυνομία έχει καταλήξει στην ταυτότητα πέντε ατόμων που συμμετείχαν στην δολοφονία των 4 αθώων ανθρώπων στην τράπεζα Marfin. Παρά όμως το γεγονός ότι έχουν αναγνωριστεί το δημοσίευμα αναφέρει “αδυναμία τεκμηρίωσης των κατηγοριών”, το οποίο δεν μπορεί να μεταφραστεί αλλιώς παρά η κάλυψη που προσφέρει ένα σάπιο πολιτικό σύστημα στα τσιράκια του.
Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την μέρα η δολοφονία των αθώων ανθρώπων έγινε στην διάρκεια μεγάλης πορείας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και ο εμπρησμός αθώων ανθρώπων μπορεί να χαρακτηριστεί ως “επανάσταση” μόνο από ανόητους, καθώς όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ποιον εξυπηρέτησε αυτή η κίνηση. Με μία μόνο κίνηση οι αναρχικοί έδωσαν την ευκαιρία στους πολιτικούς να ψηφίσουν ένα από τα πιο αντιλαϊκά νομοσχέδια των τελευταίων ετών και παράλληλα να καταφέρουν να μην το προβάλλει κανείς στην τηλεόραση αυτό. “Αδυναμία τεκμηρίωσης των κατηγοριών” την ώρα που υπάρχουν μάρτυρες και κάμερες, την ώρα που οικογένειες θρηνούν ακόμα τους αγαπημένους τους.
Να θυμίσουμε μόνο ότι σε άλλες περιπτώσεις η αστυνομία δεν διστάζει και να κατασκευάσει κατηγορίες, όπως η στάση, προκειμένου να κατηγορήσει άδικα ανθρώπους και πολιτικά κινήματα. Όχι κύριοι… Δεν υπάρχει καμμία “αδυναμία τεκμηρίωσης των κατηγοριών”. Υπάρχει σκόπιμη συγκάλυψη των υπαλλήλων του συστήματος που λέγονται αναρχικοί. Και δεν είναι η πρώτη φορά, πάντα του καλύπτετε, απλά τώρα είναι ακόμα πιο αηδιαστικό γιατί υπάρχουν νεκροί που ζητούν δικαίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΧΙ στην συνωμοσία της σιωπής! Ο Λαός απαιτεί να συλληφθούν οι δολοφόνοι της Οδού Σταδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: