Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Μόνος σου τα έφαγες, γι’ αυτό έγινες έτσι»

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5515:l-------r&catid=89:2008-10-10-10-48-18&Itemid=281ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ///////////////////////////////////ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΜΠΕΛΗ?
E-mail Εκτύπωση PDF
220910-pagkalos«Μαζί τα τρώγαμε». Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν εμείς κι ο Πάγκαλος και καταπίναμε τα κομμάτια της πίττας. Αλλοίμονο σε εκείνους που πίστεψαν ότι ο θύτης θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση έναντι των θυμάτων. Θύτες και θύματα μαζί, παρέα θα διαβούμε το Ρουβικώνα της οικονομικής καταστροφής.
Η φράση αυτή, καθόλου τυχαία δεν μπορεί είναι. Μετά τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου ότι το χρέος να το πληρώσουν οι πολίτες, γιατί αυτοί έφαγαν τα χρήματα, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο διάστημα μια προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα και να δημιουργηθεί μια ενοχή στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα και εξεγείρονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: