Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλαγή φρουράς" στην θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ


Εκτύπωση E-mail
14-09-2010 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14264&Itemid=141
ImageΠραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης-παραλαβής των νέων καθηκόντων του εκπροσώπου Τύπου ΓΕΕΘΑ στον προθάλαμο της αίθουσας συσκέψεων του ΓΕΕΘΑ. Έτσι νέα καθήκοντα εκπρόσωπου Τύπου και διευθυντού ενημέρωσης, αναλαμβάνει από σήμερα ο Ασμχος (Ι) Κωνσταντίνος Μπούζος στη θέση του αποχωρούντος Σ/χη (ΤΘ) Δημήτριου Μπονώρα.
Την τελετή τίμησε και με την παρουσία του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος καθώς και αρκετοί διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι. Στην σύντομη ομιλία του εξήρε το έργο του αποχωρούντος Σ/χη, αλλά αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον αποχωρήσαντα εδώ και τρείς μήνες από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΑ Αντισμήναρχο (Ι) Δημήτριο Τσοριγιαννίδη, ο οποίος όντως άφησε εποχή με την εξαιρετική ενημέρωση και τις διοδικασίες που ακολουθούσε.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ και ο Σ/χης Μπονώρας επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, υψηλό επαγγελματισμό και σπάνια, για στρατιωτικό, πολιτική αντίληψη και αντίληψη επικοινωνίας.
Με την αποχώρηση του Δ.Μπονώρα, αλλάζει ολόκληρη η "παλιά φρουρά" των εκπροσώπων Τύπου, των τριών τελευταίων ετών που σε γενικές γραμμές πήγαν καλά...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: