Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επιζήμιο σε μέγα βαθμό, για την Ελλάδα και τους Ελληνες το άτομο που μας κυβερνά


E-mail Εκτύπωση PDF
Ο Θεός να δώσει να φύγει το συντομότερο από την εξουσία
papandreou_montazΕξηγούμαι: Το μόνο κίνητρό μου όταν γράφω αυτές τις (συχνές) σημειώσεις είναι η αγάπη μου προς τον τόπο που γεννήθηκα, οι ηθικές αξίες με τις οποίες ανατραφήκαμε, γενικότερα. Ητοι, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια είναι το τρίπτυχο που διακατέχει το πνεύμα και την ψυχή μου.
Συνάμα αντιπαθώ εις βάθος όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν διαστροφές στην κοινωνία μας. Είτε «διδάσκοντες» εγκληματικές ελευθεριότητες του τύπου «μπορείτε να φυτέψετε από μια… χασισιά στο μπαλκόνι σας», είτε επιβραβεύοντας τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις  κάνοντας μάλιστα συντροφιά με «κραγμένους» ομοφυλόφιλους – εν πολλοίς διορίζοντάς τους  κατά καιρούς και συμβούλους τους σε καίρια Υπουργεία.
Ακόμη: Πιστεύω ότι η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες κι ότι ουδείς πρέπει να ενθαρρύνει την άλωσι – διότι περί αυτού πρόκειται σήμερα πλέον – την εισβολή των εξαθλιωμένων μαζών που συνεχώς βλέπουμε από όλα τα σημεία του ορίζοντα να καταφθάνουν στην δική  μας γη, στην δική μας ιδιοκτησία που για να διατηρηθεί δική μας έχουν χυθεί ποτάμια αίματος σε κάθε σημείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: