Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο έγκριτος Ζούγκλας


E-mail Εκτύπωση PDF
igor1Το άλλοτε λαλίστατο site του γνωστού ζούγκλα, που σε θέματα τρομοκρατίας και «εξεγέρσεις ανηλίκων» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης όπως έγινε και πρόσφατα με το χάιδεμα των αυτιών των τρομοκρατών (κείμενα για στρακαστρούκες και αντάρτες πόλεων) διαστρεβλώνει πλήρως ένα γεγονός τεραστίων διαστάσεων που έλαβε χώρα στη Ρωσία.
Μια «15μελής ομάδα κακοποιών» όπως διαβάζουμε στο ζούγκλα επιτέθηκε και σκότωσε μετανάστη από το Κιργιστάν έχοντας ρατσιστικά κίνητρα... Αυτή είναι η εκδοχή του έγκριτου site. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Μια ομάδα κακοποιών Τσετσένων επιτέθηκε στον Ρώσο Εθνικιστή Egor Sviridov και τον δολοφόνησε μετά από μάχη πυροβολώντας τον. Σε ένδειξη αλληλεγγύης και αγανάκτησης 5.000 Ρώσοι Εθνικιστές κατέκλυσαν το κέντρο της Μόσχας με αποτέλεσμα φυλετικά επεισόδια με Τσετσένους, που δεν έχουν προηγούμενο.
Την ίδια στιγμή σε αρκετές πόλεις της Ρωσίας πραγματοποιούνταν αυθόρμητες συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών οι οποίες κινήθηκαν εναντίον αστυνομικών και Τσετσένων με αποτέλεσμα πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς και από τις δύο πλευρές. Γι άλλη μια φορά βλέπουμε πως δουλεύει το σύστημα των ΜΜΕξαπάτησης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: