Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Oρκωμοσία νεοσυλλέκτων της 2010 Δ' ΕΣΣΟ

http://www.saith.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=2 PDF Εκτύπωση E-mail

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και παρουσία 9-10 χιλιάδων συγγενών

ImageΤο αδιαχώρητο από τους συγγενείς των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2010 Δ' ΕΣΣΟ που ορκίστηκαν την Παρασκευή 3-12-2010 στο στρατόπεδο Επιλάρχου Μελίδη (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα, με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και της στρατιωτικής ηγεσίας του όπλου των Τεθωρακισμένων και των Πεζοναυτών.
Στην Ημερήσια Διαταγη του ο Δκτης του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Θεμ. Αναγνωστόπουλος κάλεσε του νεοσύλλεκτους οπλίτες να κάνουν το καθήκον τους και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας, σύμφωνα με τον όρκο που έδωσαν ενώπιον της ηγεσίας των Ε.Δ., της πολιτικής ηγεσίας και των συγγενών των. Ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Μαλιαχόβας στην ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του διαβεβαίωσε του γονείς ότι οι νέοι στρατιώτες θα τύχουν της αμέριστης φροντίδας των ανωτέρων τους.
Ακολούθησε η παρέλαση των νεορκισθέντων και δεξίωση.
Πρέπει να τονισθεί η μεγάλη προσέλευση των συγγενών των νεοσυλλέκτων η οποία εκτιμάται ότι ανήλθε στις 9 με 10 χιλιάδες άτομα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή, αφού δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για όλα αυτά τα οχήματα.
Τους πεζοναύτες εκπροσώπησε ο Δκτης της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος κ. Πανυσίδης Ευστάθιος, ενώ τον Σύνδεσμό Αποστράτων Αξιωματικών Τεθωρακισμένων εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος ε.α. κ. Χρ. Παπαδογεωργόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Θεοδ. Κάτσαρης, ο πρόεδρος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού Ιππικό – Τεθωρακισμένα κ. Κων. Ιω. Τριανταφύλλου και ο Ίλαρχος ε.α. επιμελητής του περιοδικού κ. Λιβέριος Πετρίδης.
Image 
Image 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: