Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ιδού η βεβήλωση του ναού του Αγ. Παντελεήμoνα


http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/12/shame-on-you-jerry.htmlΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ/////////////////ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ? ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ .Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ιερωνημου ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.


Η πιο αληθινή φωτογραφία του νταλαροπανηγυριού στον Άγιο Παντελεήμoνα. Μια εικόνα ντροπής, συναίσθημα που αδυνατεί να νιώσει το μέλος του υπουργικού συμβουλίου που υποδύεται τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Ντροπή που δεν φαίνεται να αγγίζει ούτε τον δανειστή του ζεύγους Ανδρέας-Μιμή με στόχο την οικοδόμηση της ροζ βίλλας. Συναυλία σε ναό με τα ΜΑΤ να φράζουν την είσοδο. Αυτό κι αν είναι βεβήλωση ναού. Ντροπή (αν την νιώθουν) στους απλούς ρασοφόρους που δέχτηκαν να συμμετέχουν σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Η φωτό προέρχεται από το hellas-orthodoxy.

Αν δείτε το βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι τα γκισέ στα εκδοτήρια αεροπορικών εισιτηρίων σύντομα θα τιγκάρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: