Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...


http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_2633.html


 Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής τον τοξοβόλο της 23ης Φεβρουαρίου, μετά τον ισχυρισμό του ότι το τόξο δεν θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά... Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η παρουσία του στο Αστυνομικό τμήμα μιά φορά το μήνα.

Αν στην θέση του βέβαια ήταν κάποιος Εθνικιστής τότε σίγουρα θα είχε στηθεί το πρώτο εκτελεστικό απόσπασμα από τα κατεστημένα ΜΜΕ και θα σάπιζε στην φυλακή για πολλά χρόνια ακόμη κι αν τα βέλη που θα χρησιμοποιούσε ήταν από πλαστελίνη. Πολύ πιθανόν είναι ο χώρος της θολοκουλτούρας να ζητούσε και την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ θα εκτοπίζονταν όλοι οι συγγενείς του εως και τρίτου βαθμού καθώς και όσοι είχαν συνανσραφεί στο παρελθόν μαζί του... Το ίδιο βέβαια θα συνεβαινε κι αν κάμερα εντόπιζε στέλεχος του ευρύτερου πατριωτικού χώρου να συνομιλεί με κουκουλοφόρους, όπως στην περίπτωση του μέλους του ΑΝΤΑΡΣΙΑ, καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου, όπως αποκαλύπτουμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΑΛΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ                ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: