Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ



ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΩΡΟΠΟ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας πρώτες πρωινές ώρες της 22-3-2011, στον Ωρωπό Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού, μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 32 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει λίγο πριν, από τη περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά οικιών και το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε τέσσερις (4) οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Τρία (3) πιστόλια, τριακόσια (300) φυσίγγια των 9 mm, ένας (1) πυροκροτητής, ποσότητα δυναμίτιδας, ένα (1) φλόμπερ με κομμένη κάνη, μαχαίρια, κροτίδες, κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΟΜΙΚΑ -ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: