Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε χθες νεαρός τσαντάκιας


Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε μία 26χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο η οποία δέχτηκε την επίθεση ενός ανήλικου τσαντάκια από την Αλβανία στην οδό Νταλιάνη στο Ηράκλειο. Η 26χρονη κατάφερε να αντισταθεί παρά το γεγονός ότι ο 17χρονος τη χτύπησε, δίνοντας την ευκαιρία σε περαστικούς να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας που του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 17χρονος κινούνταν πεζός όταν πλησίασε την κοπέλα, επιχειρώντας να της αφαιρέσει την τσάντα. Εκείνη προέβαλε σθεναρή αντίσταση αποτρέποντας την αρπαγή της τσάντας. Ο 17χρονος βλέποντας ότι η 26χρονη δεν είναι εύκολος αντίπαλος άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο, εξαναγκάζοντάς την να παραδώσει την τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ατομικά της είδη.

Περαστικοί βλέποντας τη σκηνή με την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια , κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι άνδρες της Υ.Α Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος αλλοδαπός είχε εγκαταλείψει την τσάντα την οποία πήρε η 26χρονη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία εξετάζεται εάν είναι προϊόν κλοπής. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρισκόταν μία 54χρονη συμπατριώτισσά του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 54χρονη αν και της ζητήθηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού για να γίνει νομότυπη έρευνα, εκείνη αρνήθηκε ενώ στη συνέχεια απείλησε τους αστυνομικούς. Στο σπίτι βρέθηκε κάνναβη βάρους μισού γραμμαρίου την οποία κατείχε ο 17χρονος μαζί με έναν 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης τη μητέρα του ηλικίας 50 χρόνων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: