Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (14-10-2012)


www.papaphotis.org

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ


ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (14-10-2012)

Του Φώτη Παπαφώτη

Στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής, 7/10/2012, με τίτλο «ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ», κατέγραψα δύο πράγματα: -
Α) Τις καταβολές του σημερινού Πολιτικού Κατεστημένου. Και
Β) Τις πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του ΑΚΕΛ και του Μακαρίου οι οποίες καθιστούν τούτους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.

Σημείωνα δε, ότι όλοι οι διάδοχοι του κατ’ εξοχήν ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ Μακαρίου, οι οποίοι ακολούθησαν την πολιτικήν του στο Κυπριακό για Διζωνική Δικοινοτικήν Ομοσπονδία, είναι και αυτοί ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  με τον Μακάριον και ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ προς την Κύπρον και το Ελληνικό μας Έθνος, όπως και ο Μακάριος.

Σήμερα θα αναφερθούμε εν τάχει στα στοιχεία εκείνα τα οποία δίδουν στο Πολιτικό Κατεστημένο από του Μακαρίου μέχρι των ημερών μας τον χαρακτηρισμόν του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ. Τούτο είναι αναγκαίο, γιατί το Πολιτικό Κατεστημένο κατάντησε ΔΩΣΙΛΟΓΟ λόγω του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ του βίου, των διεφθαρμένων προθέσεων και επιθυμιών του, του διεφθαρμένου νου και της διεφθαρμένης καρδίας του.

Σημείωση: όλα όσα θα γραφούν σήμερα αφορούν όχι μόνον το γνωστόν ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΝ, αλλά και όλα τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της Κυπριακής Κοινωνίας – πέραν της Κυβέρνησης, της Βουλής, των Κομμάτων, του Εθνικού Συμβουλίου.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΤΟΜΙΑ:

Πρώτο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ η οποία καταργεί την Πατρίδα και τοποθετεί πάνω από αυτήν το ΚΟΜΜΑ και τις ΕΝΤΟΛΕΣ που παίρνει τούτο από τους ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ.

Αυτό αναφέρεται, φυσικά, στο ΑΚΕΛ το οποίο δημιουργήθηκε από το Κ.Κ.Α. (Κομμουνιστικό Κόμμα Αγγλίας) και εχρηματοδοτείτο και καθοδηγείτο από της δημιουργίας του από την Αγγλίαν και τη Σοβιετική Ένωση να ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ  ακατάπαυστα τον Αγώνα του Κυπριακού Λαού για Ένωση. Είπαμε και άλλοτε, επαναλαμβάνω και τώρα: Η ματαίωση της Ένωσης συνέφερε και στην Αγγλία και στη Σοβιετική Ένωση. Στην Αγγλία γιατί δεν θα έχανε την αποικίαν της. Και στη Σοβιετική Ένωση, γιατί θα συντηρείτο η εχθρική αντιπαράθεση δύο χωρών, της Ελλάδος και της Τουρκίας, οι οποίες ανήκαν στο αντίπαλο στρατόπεδο προς την Σ. Ένωση, το ΝΑΤΟ.

Δεύτερο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η Αρχομανία
Σημειώνω το πασίγνωστον:- Από το 1878 μέχρι σήμερα, συνέχεια και ανελλιπώς, η πάσα Εξουσία επήγαζε και πηγάζει από την Αγγλίαν. Η Αγγλία ανεβάζει και κατεβάζει Προέδρους και άλλους αξιωματούχους της Κυπριακής Πολιτείας. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Εάν ο Λαός, ο οποίος πληρώνει πανάκριβα την εφαρμογήν από τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ της Αγγλικής Πολιτικής στο Κυπριακό, αντιληφθεί, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, το εις βάρος του ΕΓΚΛΗΜΑ, και αποφασίσει να αντιδράσει, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ να συντρίψει τους ΟΛΕΤΗΡΕΣ του. Ο Λαός είναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. Αρκεί να το αποφασίσει.

Άς δούμε τι γινόταν μέχρι σήμερα: Όποιος έπασχε από το πάθος της Αρχομανίας την οποία τοποθετούσε πάνω από την Πατρίδα, αυτός ο Αρχομανής ήταν επόμενον να γίνει Όργανον της Αγγλίας και να πολιτεύεται εναντίον της Πατρίδας του και υπέρ της Αγγλίας και της φίλης της Τουρκίας. Και έχουμε τέτοιους Προέδρους της Κ. Δημοκρατίας.

Τρίτο συστατικό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η φιλοχρηματία.
Λόγω της απληστίας του, ο φιλοχρήματος εύκολα αποδέχεται να πουλήσει την πατρίδα του για να πάρει λεφτά, γι’ αυτό και χωρίς δυσκολία αποδέχεται πρόταση να γίνει πράκτορας μιας ξένης Δύναμης για να παίρνει λεφτά. Ή δεν αποφεύγει τον πειρασμό να εμπλακεί σε οικονομικά σκάνδαλα για να αυξήσει τα πλούτη του. Και στη δεύτερη περίπτωση, τίθεται από τη ξένη Δύναμη μπροστά στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ: - Να γίνει όργανον της ξένης Δύναμης για να μην ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ τα εις βάρος του ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
Η Λίστα των Πρακτόρων των Άγγλων περιέχει ουκ ολίγους «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΑΛΑΝΤΙΟΥ…

Τέταρτο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Ποικίλες Ανηθικότητες και Δολοφονίες
Από αυτές που εγνώσθησαν είναι: - α) Διακόρευση ανήλικου κοριτσιού.
β) Μοιχείες.
γ) Ομοφυλοφιλίες.

α) ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΘΩΟΥ

Κάποιος από το σημερινό ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ βίασε και διακόρευσε ανήλικο κορίτσι. Αργότερα, γι’ αυτήν τη διακόρευση δολοφονήθηκε ένας ΑΘΩΟΣ του κρίματος. Και καταδικάστηκε σε ισόβια ο δράστης. Ο βιαστής από τότε τελούσε υπό εκβιασμόν του Μακαρίου και ακολουθούσε τη γραμμήν του στο εθνικό. Μετά το θάνατον του Μακαρίου τέθηκε υπό τον εκβιασμόν των Άγγλων και έκτοτε έγινεν όργανον της Αγγλικής Πολιτικής.

β) ΜΟΙΧΕΙΕΣ.

Είναι πολλές. Θα αναφερθώ σε δύο μόνον οι οποίες είναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

-        Πρώτη περίπτωση: Μοιχός, στην προσπάθειά του να διαφύγει την σύλληψη από τον αιφνιδίως επανελθόντα απατηθέντα σύζυγον, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε τον αριθμό του αυτοκινήτου με το οποίο ο μοιχός απεμακρύνθη. Με παρέμβαση του Μακαρίου ο κατηγορούμενος αθωώθηκε. Και είναι ένας από τους ΤΕΛΑΛΗΔΕΣ της Διζωνικής, ως πιστός πράκτορας των Άγγλων.

-        Δεύτερη περίπτωση: Σε μια περίοδο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν πήγαινε στο εξωτερικό για πολύ σοβαρές συνομιλίες για το Εθνικό πρόβλημα, τον συνόδευαν και οι Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι Κομμάτων. Ένας τούτων, παντρεμένος, συνοδευόταν, εν γνώσει του Προέδρου και ΟΛΩΝ των υπολοίπων, από την φίλην του – κοινώς γκόμεναν! Σε μια περίπτωση, σε ένα τραπέζι του εστιατορίου του ξενοδοχείου που έμεναν, δειπνούσε ο Πρόεδρος με όλους τους υπόλοιπους, πλην του κυρίου ο οποίος συνδείπνησε σε άλλο τραπέζι του ίδιου εστιατορίου, με τη φιλενάδαν του. Θαυμάστε το Ήθος των Πολιτικών μας που ταξίδευαν στην Αμερική για να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για τη σωτηρία μας!... Αυτός ο κύριος τελεί, φυσικά, υπό μόνιμον εκβιασμόν των Άγγλων, γι’ αυτό και σταθερά εμμένει στην ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.


γ) ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

Θα αναφερθώ σε ένα μόνον από αυτούς -  τον κατ’ εξοχήν ΔΩΣΙΛΟΓΟΝ και ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, τον Μακάριον:

Την ομοφυλοφιλίαν του Μακαρίου ομολογούν διά της ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΣΙΩΠΗΣ τους οι ακόλουθοι:
1. Η Επιτροπή Φακέλλου της Κύπρου, προς την οποία κατάθεσα το 2007 τις σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν το 1988 στο βιβλίο THE FRIENDS του Nigel West.
2. Ο προσωπικός γιατρός του Μακαρίου, Βάσος Λυσσαρίδης.
3. Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πάτροκλος Σταύρου.
4. Η αδελφή του Μακαρίου, Μαρία.
5. Ο ανεψιός του Μακαρίου, Ανδρέας Νεοφύτου. Και
6. Ο Αρχιεπίσκοπος και ΟΛΑ τα υπόλοιπα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σημείωση: Εάν μου ζητηθεί, είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ να δώσω ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Τελειώνοντας υπογραμμίζω το ότι:
Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΝ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΝ ΤΟΥ!... ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕΝ ΛΑΒΑΡΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΝ ΤΟΥ;                                                                ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: