Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Αντιρατσιστικός» νόμος: Το νέο «Ιδιώνυμο»


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 16, 2011
«Θέλουν να εξοντώσουν κάθε δύναμη Εθνικής Αντίστασης και για τον λόγο αυτό έχουν φτιάξει και ειδική υπηρεσία παρακολουθήσεως όχι εγκληματιών, όχι εμπόρων ναρκωτικών, αλλά των Ελλήνων Εθνικιστών και της νόμιμης πολιτικής δράσης τους.»
Κατέθεσαν ήδη στη Βουλή και ετοιμάζονται να ψηφίσουν έναν «αντιρατσιστικό» νόμο, όπως τον αποκαλούν, ο οποίος αποτελεί το νέο ΙΔΙΩΝΥΜΟ, μόνο που αυτό το ιδιώνυμο δεν είναι ο νόμος του Ελευθερίου Βενιζέλου που καταδίωκε τους κομμουνιστές στον μεσοπόλεμο γιατί μιλούσαν για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη», αλλά έχει σκοπό να φιμώσει όσους Έλληνες αντιστέκονται της λακέδες της παγκοσμιοποίησης. Για να καταλάβετε τι είδους νόμος είναι εάν ένας λαθρομετανάστης χαστουκίσει έναν Έλληνα κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη. Εάν, όμως, ένας Έλληνας χαστουκίσει έναν λαθρομετανάστη, τότε εκτός από την απλή σωματική βλάβη θα κατηγορηθεί και με τον τερατώδη αυτόν και εντελώς αντισυνταγματικό νόμο…
Είναι φανερό ότι αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για τα σχέδιά της το Εθνικιστικό Κίνημα και αυτό αποδεικνύεται από την παρακάτω είδηση, την οποία της παραθέτουμε αυτούσια της δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» της Θράκης:
«ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αναφορά για ρατσιστικά συνθήματα κατέθεσε ο Τσετίν Μάντατζη, 09.12.2011, Για σκοταδιστικές απόψεις και αντιλήψεις κάνει λόγο ο βουλευτής Ξάνθης: «Αναφορά σχετικά με συνθήματα ρατσιστικού και υβριστικού περιεχομένου που γέμισαν τους τοίχους του 2ου γυμνασίου – λυκείου Αβδήρων και φέρουν την υπογραφή της «Χρυσής Αυγής», κατέθεσε προς τους υπουργούς: Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη…»
Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να εξοντώσουν κάθε δύναμη Εθνικής Αντίστασης και για τον λόγο αυτό έχουν φτιάξει και ειδική υπηρεσία παρακολουθήσεως όχι εγκληματιών, όχι εμπόρων ναρκωτικών, αλλά Ελλήνων Εθνικιστών για την νόμιμη πολιτική δράση τους. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε απόσπασμα από δημοσίευμα του ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ:
“Κόσμος του Επενδυτή”, 30 και 31 Οκτωβρίου, σελίδα 28: “…Το σχέδιο της Αστυνομίας, εκτός από την περιοδική καταγραφή και συνεχή ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των δραστηριοτήτων των ακροδεξιών, περιλαμβάνει φυσικές παρακολουθήσεις ή νόμιμες συνακροάσεις… Σύμφωνα με πληροφορίες τα αστυνομικά αρχεία τροφοδοτούνται ήδη με αναφορές για συγκεκριμένες οργανώσεις, και ιδίως για πρόσωπα που ήδη έχουν απασχολήσει την Αστυνομία ή την Δικαιοσύνη. Το αστυνομικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν η Χρυσή Αυγή, ο Στόχος, το Πατριωτικό Μέτωπο, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, η Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου, η Χρυσή Αυγή Θράκης…»
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
———–
*ΙΔΙΩΝΥΜΟ: Με αυτό τον νομικό όρο έμεινε στην ιστορία ο νόμος 4229 του 1929 «Περί μέτρων ασφαλείας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών». Καθιερωνόταν με αυτόν το «έγκλημα γνώμης». Δημιουργός του νόμου ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ιδιώνυμο στη Νομική Επιστήμη ονομάζουμε το έγκλημα εκείνο για το οποίο προβλέπονται ιδιαίτερες ποινές σε σχέση με τα εγκλήματα της γενικής κατηγορίας, όπου αυτό υπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: