Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το νέο «Παγκόσμιο νόμισμα» εξήγγειλε ένας Rothschild…


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 12, 2011
Aπό τον τηλεοπτικό σταθμό ενός… Bloomberg!
Ο Rothschild δήλωσε χαρακτηριστικά: “…Η πολυπλοκότητα των εθνικών νομισμάτων έχει προκαλέσει εκνευρισμό!” 
Ο Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild, μέλος της γνωστής οικογένειας των εβραίων τραπεζιτών Rothschild προχώρησε στην εξαγγελία για την ανάγκη ενός παγκόσμιου νομίσματος. Μιλώντας στην εκπομπή του Rishaad Salamat στον τηλεοπτικό σταθμό(εβραϊκής ιδιοκτησίας) Bloomberg για τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας και ερωτώμενος το κινεζικό νόμισμα Yuan και το εάν πιστεύει ότι αν στα επόμενα χρόνια το συγκεκριμένο νόμισμα θα είναι πλήρως εναλλάξιμο και ευέλικτο ο απάντησε:
«Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και νομίζω πως η πρόκληση επίσης είναι εάν θα πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος, γιατί οι επενδύσεις και η πολυπλοκότητα των εθνικών νομισμάτων έχει προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο ανάμεσα στα έθνη αλλά και στον καθένα ξεχωριστά… Σε ότι αφορά το Yuan πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πιο εύκολα μετατρέψιμο…». 
Ο Robert Rothschild εξάγγειλε επίσης από την Κίνα από όπου βρισκόταν την δημιουργία μιας νέας εξατομικευμένης υπηρεσίας στο διαδίκτυο. Η παραπάνω υπηρεσία όπως είπε ο ίδιος αφορά κυρίως τις κλιματικές αλλαγές. Φυσικά η νέα αυτή υπηρεσία είναι τουλάχιστον αφελής όποιος πιστεύει ότι θα αφορά την πρόβλεψη του καιρού… Είναι απλά η αρχή για να πέσουν και οι τελευταίοι φραγμοί, που τίθενται από τα εθνικά κράτη στις «πορτοκαλί επαναστάσεις», που στήνονται από τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης μέσω διαδικτύου.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ:  “Η μόνη λύση είναι να συμφωνήσουμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουμε σταθερή σχέση ένα προς ένα για τα δυο νομίσματα.” ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Λα(γ)ός και της παγκοσμιοποίησης! Ομολόγησε την ΠΗΓΗ                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: